Kunst en Cultuur


breda.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kunst en Cultuur
Antiqui
Antiqui breda, de exclusieve kunst en antiek beurs van breda. naast onmisbare publiekstrekkers, zoals nederlands zilverwerk en schilderijen, worden ook minder voor de hand liggende objecten tentoongesteld. zo biedt de beurs 'voor elck wat wils' en wordt een bezoek aan antiqui breda een echte belevenis. onderhoudend, verrassend en smaakvol.
http://www.antiqui.nl

BartArt
Modelschilderijen en portretschilderijen van bartart. bart maakt model en portretschilderijen in opdracht en vrij werk voor exposities. lijkt het jou wat om een schilderij van jezelf aan de muur te hebben hangen? kijk op de site, maak een afspraak om langs te komen, en binnen een paar maanden heb jij iets heel origineels aan de muur hangen.
http://www.bartart.com

Braderie Bruisend Ginneken
Braderie Bruisend Ginneken
http://www.bruisendginneken.nl/

Breda Photo 2003
Breda Photo 2003
http://www.bredaphoto.nl

Chassť Theater
Welkom bij het chassé theater. u bent terechtgekomen op de website van een uniek theater in nederland. in het in 1995 geopende gebouw, ontworpen door de internationaal vermaarde architect herman hertzberger, bevinden zich drie theaterzalen (1300, 700 en 200 plaatsen), drie filmzalen, een brasserie en een overweldigende foyer. jaarlijks komen ongeveer 350.000 bezoekers naar breda voor een theatervoorstelling, concert, film of een congres. in korte tijd is het chassé theater een begrip geworden in het nederlandse theaterlandschap.
http://www.chasse.nl/

De EigeWijze
De EigeWijze
http://www.eigewijze.nl/

Paint It All
Paint It All
http://www.keramiekstudio.nl

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid